Ha lieve Merel. Ik heb het boek van IQ naar QI met veel belangstelling gelezen en dus uit. Je beschrijft een voor mij uiterst herkenbare, uitgerijpte ontwikkelingsweg waarop jij nu een lerares geworden bent voor velen die daar behoefte aan hebben. En die behoefte zal de komende jaren alleen maar toenemen en nog verder toenemen bij velen. Er is dus werk te doen vanuit jouw levensvisie, vanuit wie jij bent, vanuit jouw zijn. Je bent buitengewoon moedig je eigen weg gegaan door het Leven zelf Leiding toe te vertrouwen en er zelf als persoon meer tussenuit te stappen. Ook dat zal een geweldig voorbeeld zijn voor velen die het soms alleen al bij de gedachte daaraan, dun in de broek doen. Jij leeft dus authentiek en vanuit een visie. Jij bènt dat inmiddels! Bravo… 🙏🤗🕊️ Peter

Peter Samwel

Vrijzinnig voorganger, coach, leraar, Tarot expert en auteur

Een toegankelijke en lekker leesbare kennismaking met het Quantum Denken en de mogelijkheden daarvan. Stof tot nadenken. 

dr. Tamara Platteel

Er zijn nog weinig boeken op het gebied van Quantum Denken. Ik ben blij met deze uitgave van Merel. Ik wens je veel leesplezier. Het zou zomaar je leven op heel interessante wijze kunnen veranderen. 

Wim Belt

Kwantumfysicus

Een feest der herkenning. Ik had het zo uit!

Sacha Bergwerf

MNRI reflex integratie behandelaar bij H2blOssom

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken