Boek De-Programming deel 3 -Heel je potentieel!

Dit zijn de theorieboeken die horen bij de De-Programming methode deel 3 Heel je potentieel! Ook dit deel van de training bestaat uit een E-book of een geprint boek (Print on demand) en de online training.

Jij bent inmiddels een pro op het gebied van het achterhalen van de trauma’s onder triggers. Je combineert spiertesten en werken met het kruis en merkt per balans op jezelf en anderen dat de energie verandert en je je beter voelt.

Nu je zo goed hebt opgeruimd, ben je klaar voor waarom je hier bent. Jij mag worden wie je altijd al was, je beste zelf. In deel 3 gaan we groots aan de slag. We halen de belemmeringen weg waardoor jij je kunt gaan openen voor licht en liefde, maar ook voor gaven en heling van je hele wezen.

Ben je nieuwsgierig? Het was fantastisch om het materiaal te mogen maken, dus ik deel het heel graag met je. Ik ben heel dankbaar dat je zo ver gekomen bent en dat we samen zo mogen groeien.

Ook bij deel drie heb je toegang tot een besloten FB groep. Kies je voor het E-book, dan krijg je de link in je bevestigingsmail.

Ik wens je alle moois. Liefs, Merel

€75,– incl 21% btw.

€15,– incl 9% btw.

€25,– incl 9% btw.