Vandaag lanceer ik mijn allereerste boek. Ik ben blij. Het is gelukt. Het is zo ver. Een boek schrijven zit al sinds 2016 in de planning. Ik volgde toen trainingen bij Open circles academy. Nisandeh Neta drukte ons op het hart hoe belangrijk een boek was.

Hij vertelde van de bevalling van zijn eigen eerste boek en dat het na lang uitstellen een jaar op de plank lag omdat hij het niet goed genoeg vond. Toen het door grote druk van Roy Martina dan toch werd gepubliceerd was het een bestseller. Een man vertelde hoe het zijn leven had veranderd. Hoe hij van zwerver zijn leven weer op de rit had gekregen. Nisandeh drukte ons op het hart dat wat er  aan kennis in ons zat gedeeld moest worden, want al zou het maar een leven veranderen, dan zou het al de moeite waard zijn geweest.

Na een aantal ebooks: “Alle ballen in de lucht!’ en “Van Mini-me naar Maxi-me” is dit dan toch echt mijn eerste boek. Ik heb namelijk iets te zeggen wat mijn leven heeft veranderd en wellicht hetzelfde doen zal voor jou.

Vroeger kon ik mij niet voorstellen dat het leven zo’n zooitje moest zijn, met zoveel blokkades en struggles. Op een moment heb ik besloten dat ik me nooit meer zo ellendig wilde voelen. Met de komst van kinesiologie in mijn leven kreeg ik grip op mijn gevoelens en reactie op situaties. Ik kreeg grip op mijn leven. Met Quantum kreeg ik richting en de kans om niet lineair of  exponentieel te groeien maar ik kon gaan jumpen naar nieuwe tijdlijnen.

Zo is mijn leven veranderd van een getrouwde moeder met drie kinderen en een hond naar een vrije vrouw, die onderneemt en reist en volledig intune is met wie ze wil en moet zijn. Dit geeft mij zoveel vervulling, dat ik jou erover wil vertellen en met je wil delen hoe ik dat doe.

Dus, wat fijn dat je het Voorproefje hebt gedownload. Lees ook het hele boek “Van IQ naar QI” en start vandaag nog aan het Quantum I protocol. Het is nooit te laat om te worden wie je bent, jouw Quantum I met jouw verlangde ideale leven.