Boek Happy Winter

Hoe blijf je gezond en blij in de herfst en winter?

Welkom bij Happy Winter!

Dit boek begon in eerste instantie als een reeks gratis vlogs op het YouTube kanaal van Movimento, waar je nu nog steeds 12 video’s kunt bekijken met dezelfde namen als de hoofdstukken in dit boek. De inhoud is wel anders, dus ze vullen elkaar aan.

Veel mensen in mijn praktijk worden moe en minder blij als de blaadjes beginnen te vallen. Wanneer het echt koud wordt kunnen ze nauwelijks uit bed, hebben zin in weinig, worden somber en soms ook depressief. Speciaal voor mensen die wel een beetje blijer en gezonder zouden willen zijn in de herfst en winter schreef ik dit boek.

Het staat boordenvol met tips die je zelf kunt toepassen om je leven en gezondheid te verbeteren.

Je wist misschien al dat er maar een persoon verantwoordelijk is voor jouw welzijn en dat ben jij. Ik ben dus ook heel blij dat jij nu hier bent en er voor kiest mijn boek te bestellen. Er zijn 2 varianten, het E-book. Hierin kun je direct beginnen met lezen en de POD (Print on Demand). Deze wordt speciaal voor jou gedrukt en duurt een paar dagen. Om deze te bestellen klik je op de knop hieronder. Je wordt dan doorverwezen naar Boekenbestellen.nl Hier staan al mijn 10 POD’s. Terwijl je daar bent, kijk welk boek nog meer goed bij je past. Wanneer je meerdere boeken tegelijk bestelt, dan betaal je toch maar een keer verzendkosten.

Ik wens jou de mooiste winter ooit. Laat me weten in mijn Social Media of in een berichtje, wat het boek

met je doet en hoe je je voelt.

Veel liefs, Merel

€15,– incl 9% btw.

€25,– incl 9% btw.