Heb je hulp nodig?

Vraag het dan!

Vaak geloven we dat we alles zelf op moeten lossen en dat is niet zo. Einstein zei: “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Alleen wanneer je op een andere manier naar iets kijkt kun je de oplossing zien.

Ik word mijn hele leven al gezien als een beetje raar, want ik kijk anders, ik doe anders, ik voel anders. Op school was dit wat onhandig, want ik paste niet in het systeem, dus kreeg ik het label dyslexie.

Nu weet ik dat mijn anders zijn hoort bij mijn authenticiteit. Ik heb me super veel aangepast en raakte daardoor mijzelf alleen maar meer kwijt en voelde mij vervreemd.

Tegenwoordig met behulp van de technieken van de kinesiologie kan ik testen wat van mij is en wat niet, wat geheeld mag worden en wat teruggegeven. Ik weet nu dat mijn hoogste doel is om mijn mens-zijn en ziel-zijn uit te lijnen.

Wanneer jij als mens heel iets anders doet dan dat je ziel van plan was, dan gaat het wringen. Je zou je ongelukkig, onvervuld, afgescheiden kunnen voelen. Wanneer dit lang duurt word je ziek.

Ik ben gespecialiseerd in het uitlijnen van mensen met wie ze zijn, daarom heet mijn centrum ook ZELF en mijn online trainingsorganisatie Selfenizer. Met mijn Kinesiologie praktijk Movimento zet ik jou in beweging naar wie jij echt bent.

Het mooie is, wanneer jij je herinnert wie je echt bent, je andere keuzes gaat maken in je leven, je in de flow komt, alles vanzelf lijkt te gaan en toevallige toevalligheden zo maar op je pad komen.

Ik help je graag.

In deze bijzondere periode help ik je op afstand, door middel van mijn boek en het bijbehorende gratis trainingsprogramma het  Quantum I Portaal en door korte online cursussen.

Wil je even sparren over welke hulp het beste bij je past? What’s app me dan op 06-13047395.

Ik wens jou dat je leven voor de wind gaat, dat het zorgeloos is en dat je kleine en grote wonderen zo maar aantrekt.

Liefs, Merel Slotboom, kinesioloog, trainer en auteur bij Selfenizer en Movimento