Wat als ik een dag vergeet?

Wanneer je een dag vergeet, begin je opnieuw met 100 dagen oefeningen doen. Dit is niet bedoeld als straf. Je hebt deze tijd nodig  om de nieuwe manier van denken eigen te maken en te integreren in je systeem.

Is er een contra indicatie?
Nee, iedereen die wil, kan en mag dit doen. Mensen die bekend zijn met psychoses doen er slim aan zich laten persoonlijk te begeleiden.
Is er een weg terug?

Nee, wanneer jij oude patronen los bent gaan laten, dan kunt ze niet terug halen. Wanneer jij jumpt naar een nieuwe tijdlijn, dan kun je niet terug. Het mooie is dat je kiest voor de toekomst van je dromen, dus het leven wordt beter. Je wilt dus ook niet terug.

Moet mijn partner mee doen?

Je doet er goed aan om samen het de Quantum I protocollen te doen. Praat over wat jullie als ideale toekomst zien. Is er overlap in jullie wensen en behoeften. Zo is de kans dat jullie samen ook naar de ideale relatie jumpen veel groter. Wanneer je alleen ontwikkelt, groeit en jumpt, zou je elkaar kunnen verliezen.

Kan ik dit doen naast het andere ontwikkelingswerk dat ik doe?

Ja, dat kan. Het zal de effecten versterken.

Kan een vision board helpen?

Jazeker! Velen van ons zijn beelddenkers. Het brein associeert gemakkelijker met plaatjes. Plak jouw hoofd bijvoorbeeld op het ideale lichaam. Zorg ook voor afbeeldingen van de mensen die je lief hebt en die je in je ideale leven wilt. Hang het vision board op een plek waar je veel komt en maak er een foto van die je gebruikt als screensaver. Zo word je onbewust steeds aan je Quantum I herinnerd.

Mogen mijn kinderen mee doen?

Ja, dat mag. Laat het tappen bij kinderen onder de 5 achterwege. Sowieso, wanneer jij als ouder verandert, verandert ook de wijze waarop jij je kind programmeert.

Kan ik zelf een audio inspreken?

Ja, dit kan heel goed. Omschrijf tot in detail hoe jij wilt dat jouw ideale leven eruit ziet. Luister ‘s nachts, heel zachtjes naar de audio en je programmeert je systeem. Doe dit bijvoorbeeld ook voor je kind. Zeg hoe fantastisch en lief en kansrijk hij of zij is.