Merel Slotboom is een vrouw die de tegenslagen in haar leven heeft weten om te zetten naar groeimomenten. De hoog sensibiliteit die ze als geblokkeerd meisje heeft ontwikkeld in haar onveilige jeugd met een zeer dominante vader, zet ze nu in als kinesioloog, trainer en auteur.

Ze deelt haar lessen en inzichten met haar publiek om de ander via haar te laten groeien. “We zijn allemaal veel begaafder dan we nu kunnen vermoeden. We zijn zo geblokkeerd door onze opvoeding. Het wordt tijd dat we dit juk afgooien en ontdekken wie we echt zijn en het leven creëren wat we wensen.”

Merel is erkend kinesiologe en trainer en ze heeft zich geschoold en zich bekwaamd in het Quantum Denken. Dit heeft haar leven op zijn kop gezet en brengt haar voortdurend op plekken, in situaties en met mensen die haar helpen om haar missie te verwezenlijken.

Ze leert door heling van zichzelf, wat nodig is om anderen te helen en deelt dat. Hoe beter mensen in hun vel komen, hoe meer hun frequentie stijgt en daarmee hun potentieel. Dit werkt aanstekelijk en helend voor de aarde.

Wanneer je meer over Merel wilt lezen kijk dan op haar websites, Facebook of Linkedin of mail met een vraag.

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken