Deze zin sprak Christina von Dreien in haar nieuwste boek, dan zou het gedaan zijn met het onlicht.

Toen ik het hoorde vroeg ik me 2 dingen af: 1. Is dit waar? 2. Wat kan ik hier aan doen?

Ja, het is waar en ik kan een boek schrijven met de 12 mooiste, beste, meest praktische en meest krachtige technieken die ik ken.

Dus is schreef: LIEFDE, Help de wereld helen!

Hierin neem ik je mee in een reis langs de beste technieken die ik in mijn leven heb geleerd en technieken die ik zelf heb gemaakt.

We gaan mediteren en visualiseren, tappen en Quantum jumpen. We doen kinesiologie, 5 elementenleer, we verminderen angst, stress en verslaving. We openen het hart en verhogen de energie. We helen ons hechtingsreflex wat de basis is voor alle relaties, met onszelf, onze oorsprong en de anderen. We leren balanceren met Kristallen en de codes van de Kristallijne matrix.

Omdat woorden en plaatjes alleen niet genoeg zijn om je dit te leren, heb ik ook nog eens 12 video’s voor je opgenomen, waarin ik je aan de hand neem en leer hoe de technieken werken. Ik doe ze voor en doe ze met je mee. De visualisatie en meditatie heb ik voor je ingesproken.

Deze online training krijg jij van mij cadeau bij de aanschaf van het Ebook of de POD of andersom, je koopt de training en je krijgt het Ebook cadeau.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen blij te maken en de dag te creƫren dat we allemaal gelukkig zijn en het onlicht verdwijnt.

Doe je met me mee? Koop je het boek? Doe je de oefeningen? Laat me weten hoe je je voelt? Deel met anderen. Raad hen het boek aan of geef het hen cadeau.

Hoe meer mensen zichzelf in balans kunnen brengen, zich kunnen openen voor de liefde en het licht, hoe hoger de vibratie hier op aarde zal zijn. Wat je uitzendt, krijg je terug. Ben jij blij, ontmoet je blije mensen. Dit is Quantum fysica.

Graag raad ik je aan het boek van Christina te lezen, De ongehoorzaamhied van de liefde en mijn boek LIEFDE, help de wereld helen en zegt het voort.

Het boek is oorspronkelijk geschreven in het Engels, dus lees je dat goed of heb je buitenlandse vrienden? Lees dan LOVE, Help heal the world.

Liefs, Merel