Boek 'Van IQ naar QI'

Koop hier het audiobook, e-book, geprint- of gepersonaliseerd boek.

Merel schreef over haar route van geblokkeerd klein, dyslectisch meisje naar de vrouw die ze nu is. Ze neemt jou mee op haar weg en laat je ondertussen zien welke methodes zij  gebruikt heeft om hier te komen.

Na het lezen van het boek Van IQ naar QI zal je zin hebben om aan jezelf te werken en dan nu op een manier die echt  werkt.

De oefeningen in het portaal worden aangeboden voor verschillende leerstijlen in audio, cheat sheets en video’s. Er is dus geen reden om hier niet aan te beginnen.

Van IQ naar QI is er in audiobook, e-book voor e-reader en PDF en gedrukt als printing on demand en gepersonaliseerd boek met een boodschap en handtekening van Merel Slotboom. Kies wat het beste bij jou past.

Alle versies van het boek geven jou toegang tot het Quantum I Portaal. Dit is gratis voor jou als lezer. Je wordt aan de hand meegenomen door de stappen die jij moet doorlopen om jouw Quantum I te worden. Zo is er de PACE om jouw eigen leerritme te vinden, Intentie zetten, de Roycov methode en de 5 elementen tap procedure. Dit alles houd je 100 dagen vol.

 

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken