De-Programmering deel 1 – Heel Jezelf!

Welkom bij De-Programming deel 1.

Dit is een super eenvoudige en onwijs effectieve manier om triggers te overkomen door ze weg te schrijven tegen het trauma dat ze veroorzaakt heeft.

We doen dit niet alleen in het hier en nu, maar ook in het verleden en de toekomst.

Voor deze cursus hoef je nog niet te kunnen spiertesten. Je intuitie of misschien een pendel of bio-tensor zijn voldoende om trauma’s te vinden en op te lossen. Dit is kinderspel en het effect is direct voelbaar.

Lees verder...

Wij zijn geconditioneerd. Veel van deze programmering is niet positief en staat ons niet toe te zijn wie wij werkelijk zijn. Hierdoor geven wij gas en remmen we op het zelfde moment. Dit leidt tot frustratie, ongeluk, uitputting en ziekte.

Ben je hier klaar mee? Kies dan voor deze compacte training en het bijgaande boek. Jij kiest of je voor het E-book (link naar website) gaat en direct aan de slag kunt of heel even wacht op de speciaal voor jou geprinte versie, POD (link naar website).

Bij de training hoort een besloten FB groep waar jij kennis kunt maken met je mede studenten. Stel vragen, deel je ervaringen. Wij groeien met elkaar. In je bevestigingsmail krijg je direct toegang tot de videotraining en de link naar de groep.

Ik ben dankbaar dat jij kiest voor de volgende stap in jouw ontwikkeling. Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor jouw mooiste bestaan.

Liefs, Merel Slotboom

€75,– incl 21% btw.

€15,– incl 9% btw.

€25,– incl 9% btw.

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken