De-Programmering Totaal – Van blokkade tot potentieel!

Wat als je in een keer durft te zeggen: “ik ga ervoor!”

Je hebt inmiddels alle teksten kunnen lezen en je weet al of je dit wilt doen of niet. Je hoeft hier niet over na te denken. Je hebt al gevoeld dat deze methode jou past. Hoe handig is het dan om in een keer alles binnen te hebben?

Het mooie is dat als je alles in één keer koopt, ik je een beetje korting kan geven. Zoals je misschien al gezien hebt, zijn de prijzen vrij laag. Voor minder dan een consult heb je een training. Ik doe dit met opzet. Ik wil dat jij geen enkele remming voelt om dit te gaan doen en ik wil dat jij maximaal resultaat ervan hebt.

Lees verder...

Stel je voor een gelukkig leven zonder ziekte, waarin je doet wat je graag doet. Je zou zelfs hier je werk van kunnen maken. Stel je voor hoeveel mensen je zou kunnen helpen. Het is mijn missie om mensen te helen. Door het delen van deze trainingen, helen jullie jezelf en anderen. Dit is als een vlek die groter en groter wordt. Dit maakt me blij en dankbaar.

Dus de 3 online trainingen en de 3 E-books bij elkaar is normaal 270,- Ik kan dit je geven voor 255,- Dan heb je een E-book gratis. Wat zeg je ervan? Doen toch?

Knapperd! Heel veel liefs, Merel

€255,– incl 21% btw 

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken