FOCUS

Wanneer je angstig bent of boos, dan zit je in de overleving. Je handelt dan reflexmatig. Je scant de omgeving naar het volgende gevaar.

Wanneer je je ontspannen voelt en dankbaar, dan zit je in een mooie hoge trilling. Je kunt nu goed je aandacht richten, focussen en bewust kiezen voor waar je meer van wilt in je leven.

FOCUS is voor mensen die afgeleid zijn, denk aan ADHD, ADD, autisme en voor hun ouders en leerkrachten. FOCUS is ook voor wie naar zijn leven kijkt en dingen ziet die niet bevallen. 

Je bent altijd energie aan het uitzenden en met de Wet van Aantrekkingskracht, altijd iets aan het aantrekken in de zelfde frequentie.

FOCUS leert je hoe je je veilig kunt voelen, bewust kunt kiezen en hoe je je frequentie hoog houdt, zodat jij creëert wat je werkelijk wilt. Zo word jij een “bewuste creator.”

Kies nu voor het ebook of de POD (Print on demand). Het ebook is gelijk in je mailbox, het fysieke boek wordt speciaal voor jou gedrukt en komt met een paar dagen. Het voordeel van het fysieke boek is dat je het op een centrale plek in je huis of bedrijf kunt leggen. Door de hoge energie van het boek, gaat de energie in de ruimte omhoog en dat voel je.

Kies nu voor een veilig en bewust leven, waarin jij de vruchten plukt van jouw FOCUS.

Veel liefs, Merel