Making love (NL)

Making Love is speciaal geschreven voor mensen die (bijna) niet meer vrijen. Ze zijn gestopt om vele redenen. Ze zijn moe of druk of hebben iets ergs meegemaakt of het doet pijn.

Ik kwam er achter, in mijn praktijk als kinesioloog, dat veel cliënten niet meer vrijen. Interessant genoeg zien ze dit niet als een probleem. Dit vond ik opmerkelijk, want ik geniet van vrijen en zie het als essentieel onderdeel van mijn relatie met mijn partner.

Toen ik met hem vree, zag ik bijna vanuit de derde persoon, hoe ik technieken uit de kinesiologie gebruikte om het fijner te maken, minder pijnlijk, meer in “the flow.”

Nu, kwam het idee bij me op om een boek te schrijven met deze eenvoudige en zeer effectieve oefeningen. Zouden er dan weer mensen gaan vrijen? Zou er dan meer liefde zijn in de wereld?

Zo is dit boek ontstaan. Ik hoop dat je plezier zult vinden in de praktische tips en oefeningen die ik je geef. En ik hoop dat je meer en meer van jezelf gaat houden en zo ook van je partner. Binnenkort komt er een online training beschikbaar om je te steunen in je proces om meer in liefde te verbinden. Houd de site en mijn Social Media kanalen in de gaten.

Veel liefs, Merel