Hallo en welkom bij de Kristallijne Matrix Masterclass online training!

Niet zo lang geleden gaf ik een live training aan een groep heel enthousiaste mensen over de 12 codes van de Kristallijne Matrix en de 12 kristallen van de Kristall Stadt.

Ik heb ze geleerd hoe ik werk met dit prachtige materiaal.

Het is hoge energie heling voor jezelf en anderen en kan gebruikt worden als correctie of als ondersteuning van een balans of therapie sessie.

Ik leerde de Kristallijne Matrix kennen in 2012 en paste het direct toe in mijn kinesiologie praktijk. Het hielp vele van mijn klanten.

Toen ik aan het zoeken was naar een rode kristal, stuitte ik op de Kristall Stadt en was betoverd. Dit paste ik niet direct toe in mijn praktijk, want ik was weggeblazen door de ondoorzichtige groene kristal. Ik wist toen nog niet dat het de hoogste van allemaal was die ik uit de doos had gepakt.

Dit is krachtig spul!

Houd jij van glimmende dingen, kristallen, codes? En speel je graag met magie voor jezelf en anderen?

Doe dan met me mee met deze hele speciale masterclass. Er is geen andere in de wereld, want ik combineer systemen die veel met elkaar gemeen hebben, die heel anders zijn en die normaal niet worden gecombineerd. Ik gebruik kinesiologie, Divine Jamming, de Kristallijne Matrix en de Kristall Stadt.

Ben je nieuwsgierig?

Samen met de online video training krijg je gratis toegang tot de “Kristallijne Matrix Masterclass” besloten Facebook groep. In deze groep vind je gelijk gestemde mensen die al een tijdje dit materiaal studeren of soms zelfs al in het bezit zijn van de Kristall Stadt, de 12 kristallen.

In de groep vind je ook een document met achtergrondinformatie over de codes en kristallen en tips om ermee te werken in balansen en visualisaties.

Wanneer je de Masterclass hebt aangeschaft ontvang je automatisch een mail met alle data.

Ben je nog niet overtuigd of je wel of niet voor deze training moet gaan? Kijk dan mijn vlog hironder. Ik werk hierin met de Kristall Stadt. Kom daarna terug naar deze pagina en ga ervoor, omdat jij ook alles wilt weten over deze vorm van energie heling.

Ik zie je aan de andere kant.

Heel veel liefs, Merel