Hallo jij,

 Welkom bij de online training van LIEFDE, Help de wereld helen.

 Op deze pagina deel ik met jou 12 video’s die je helpen op je leven te balanceren, je lichaam, je geest en je energie. We gaan het op verschillende wijzen aanpakken. We maken je angst kleiner en je liefde groter. Hiervoor gebruiken we kinesiologie, Quantum heling, de Kristall Stadt, de Kristallijne matrix, visualisatie en meditatie.

Alle oefeningen zijn zeer krachtig, dus doe niet meer dan 3 video’s per dag. Dat is te veel van het goede. Je zou jezelf opblazen.

Het is fijn om een schriftje bij te houden en zien en te voelen hoe het proces verloopt en welke oefeningen het meeste effect hebben.

Je hebt vrij toegang tot een besloten groep op Facebook: https://www.facebook.com/groups/1327407104416798, waarin je je ervaringen kunt delen en je inzichten en je je vragen kunt stellen. Er zitten gelijk gestemde mensen in deze groep. Spreek af, maak vrienden, oefen samen.

Als je een recensie zou willen schrijven over de training of het boek of het initiatief, dat zou fantastisch zijn. Deel het gerust in je netwerk.

Als je dit boek en deze training fijn vindt, dan vind je mijn andere boeken en trainingen ook vast fijn. Ik heb er nu 11 in totaal. Neem gerust een kijkje.

Ik wens je veel plezier.

 Liefs, Merel

Hoofdstuk 1 De Drieverwarmer smoothie

Hallo en welkom bij de eerste video bij het boek LIEFDE, Help de wereld helen. Dank je wel dat je hier bent en leert over jezelf, stress, angst, verslavingen en vooral over het openen van je hart.

In de eerste video leer ik je hoe je stress en paniek kun managen op een zeer eenvoudige manier. Zorg dat je dit veel oefent, zodat wanneer je stress ervaart je reflexmatig naar deze handeling grijpt.

De tweede oefening die ik je leer is de Driverwarmer Smoothie van Donna Eden. Het is een eenvoudige techniek die je kunt gebruiken bij angst.
Voor je begint schrijf op hoe je je voelt met een cijfer tussen de 0-10 en maak een selfie. Doe dit aan het einde weer. Je zier er heel anders uit met stress dan zonder.

Ga naar de besloten Facebook groep om vrienden te maken, ervaringen te delen en vragen te stellen:
Heb het goed.
Liefs, Merel

Hoofdstuk 2 Divine Jamming®

Hallo en welkom bij video 2. Ik zal je een van mijn eigen creaties leren, Divine Jamming. Het is een eenvoudige energie helende techniek, die je in alle situaties kunt gebruiken. Het balanceert energie en het verhoogt je trilling.
Geniet van het oefenen.

Veel liefs, Merel

Hoofdstuk 3 Quantum I

Goedemorgen! Hoe gaat het? Voel je al effect van de eerste twee lessen?

Vandaag leer ik je hoe te Quantum Jumpen naar je beste tijdlijn, de tijdlijn van je Quantum I (de beste versie van jezelf).

Deze techniek, hoe waardevol ook, krijg je normaal gratis bij mijn allereerste boek: Van IQ naar QI. Het is een combinatie van intentie zetten, Kinesiologie, het verwijderen van sabotage en emotionele blokkades en het verhogen van je vibratie.

Geniet terwijl je de oefeningen doet. Ze werken het allerbeste wanneer je ze minimaal 100 dagen doet en dat 2 keer per dag.

Veel liefs, Merel

Hoofdstuk 4 De kristallijne Matrix

De Kristallijne Matrix is een set van 12 codes die 12 dimensies helpen activeren. Het is een energetische correctie die helpt om de dimensies die je onderweg bent verloren terug te installeren en je weer heel te maken.

Ik heb een krachtige Masterclass gemaakt waarin in de Kristallijne Matrix en de 12 kristallen van de Kristall Stadt met elkaar combineer. Je vindt deze op de website.

In video 4 leer ik je om te werken met code 4, van de 4e dimensie, die van Goddelijke liefde. Dit is de hoogste vorm van liefde. Dat is wat we zijn. Dus dit heb je nodig.

Veel plezier gewenst tijdens de oefening. Laat mijn stem je meenemen.
Vertel ook in de Facebookgroep wat deze balans voor je doet.

Veel liefs, Merel

Hoofdstuk 5 De magische meditatie

Hallo, ben je klaar voor een magische meditatie?
In mijn eerste levens op aarde was ik een zeemeermin. Voor mij is magie, me herverbinden met deze goddelijke sfeer. Laat mij je meenemen op een meditatie die ik vaak doe om te helen en repareren en die ik vaak doe om mijn vibratie te verhogen.
Laat me jou verwonderen.
Ga lekker zitten en luister naar mijn stem.

Heel veel liefde, Merel

Chapter 6 Kristall Stadt

Goedemorgen en welkom terug. Je bent bijna halverwege. Je doet het goed! Merk je grote en of kleine veranderingen op in je eleven?
Vandaag gaan we werken met de 12 kristallen van de Kristall Stadt.

De helder groene kristal werkt voor heling, onvoorwaardelijk liefhebben en ontvangen. De roze hoort ook bij het hart chakra en gaat meer over geven en het helen van het innerlijke kind.
Ik wens je veel plezier met de kristallen en neem waar hoe je je voelt.

Heel veel liefs, Merel

Chapter 7 De-Programming

Goedemorgen!
Hoe gaat het? Merk je veranderingen op in je eleven? in je lijf? in je geest? en in je reacties? Vandaag gaan we werken met een van mijn eigen technieken. Hij heet: De-Programming.

Ik heb een series van 3 boeken geschreven over dit onderwerp en heb er 3 online trainingen bij gemaakt.
In deel 1, Heel jezelf, ga je op zoek naar de trauma’s one je triggers. Heel vaak was dit trauma niet in dit eleven. In De-Programming zoeken we het trauma op in generaties of in andere levens, vooruit en achteruit.

In deel 2, Heel anderen, ga je dat wat je geleerd hebt toepassen op anderen. Deze anderen kunnen je vrienden zijn, families, gezin, collega’s en als je therapeut bent op je klanten. We werken aan: angst, pijn, verslavingen en allergieen, want heel vaak light de oorzaak hiervan in andere generaties en levens.

In deel 3, Heel je potentieel, Gaan we terug naar wie je werkelijk bent en hoe je bedoeld bent te zijn. Ergens onderweg ben je je potentieel kwijt geraakt en dat gaan we nu weer ophalen. Je kunt je voorstellen dat het creeeren van je ideale leven en het leven van je missie veel gemakkelijker gaat als je toegang hebt tot het hele pakket.

In deze video gaan we werken met een oefening uit De-Programming deel 3. We halen een deel van het lichaam op en later helen we alle delen die uitmaken van ons potentieel.
Geniet van deze oefening. Doe hem zo vaak als nodig. Wil je hier meer van? Ga dan naar de website en schaf de hele training aan.

Veel liefs, Merel

Chapter 8 Hart chakra visualisatie

Hallo en welkom terug bij video nummer 8.
Hoe gaat het met je?
Schrijf op hoe het gaat. Geef jezelf een cijfer tussen 0-10 en maak een Selfie. Je kunt het zelfs delen in de besloten FB groep.

Tijdens mijn jaar van vergeving, het jaar dat ik een cursus in wonderen deed, ben ik er gewoon aan geraakt om te luisteren naar gechannelde berichten van Jezus. Hij maakte ook vele mooie meditaties. Voor deze hart chakra meditatie was ik door hem geinspireerd.
De prachtige energie in deze visualisatie helpt je om te helen en stralend te zijn.
Ik wines je veel plezier.

liefs, Merel

Chapter 9 Verslavingen loslaten

Hallo en welkom terug.
Misschien denk je dat je geen verslavingen hebt en dat dit hoofdstuk niks voor jou is. Fantastisch. Ik hoop dat je gelijk hebt, want verslavingen zijn van een lagere frequentie en ze houden je gevangen.

Als ik over verslavingen spreek, dan heb ik het niet alleen over alcohol, drugs en tabak. Het kan ook gaan over: sex, TV kijken, series kijken, op je telefoon zitten, in een vriendengroep zitten, suiker, koffie, chocolade…
Eigenlijk alles wat je werkelijk moet doen of nemen en waar je geen keuze in hebt.

Wanneer ik met de spiertest onder verslavingen test, vind ik altijd een soort van angst. We gaan dus tappen op de niermeridiaan om deze angsten los te laten en laten we zien of het gemakkelijker voor je wordt om de verslavingen los te laten als de angst is opgelost.

Laat me alsjeblieft weten in de Facebook Groep hoe het met je gaat, zodat we elkaar kunnen steunen. Op de een of andere manier is verslavingen loslaten de snelste manier om je vibratie te laten stijgen.
Ik wens je veel plezier met de video en oefening.

Veel liefs, Merel

Chapter 10 Tappen voor geblokkeerde angst

Hallo en welkom terug. Hoe gaat het?
Ben je al in de besloten Facebook groep geweest met prachtige “like minded” mensen?
Wanneer je angst voelt of onrust en je raakt het niet kwijt, doe dan deze oefening. Je zult ontdekken dat je waarschijnlijk een overenergie had op de maag- en/of miltmeridiaan.

Wanneer je de over energie weg tapt, komt de flow terug en je lichaam en geest zullen hun balans terug vinden. Je zult je minder angstig voelen. Wanneer angst verdwijnt mag liefde binnenkomen.
Ik wens je veel plezier.

Liefs, Merel

Chapter 11 5 Elementen balans met geluid

Sommige geluiden maken we nooit. Ze zijn geblokkeerd, maar we hebben ze well nodig om gebalanceerd te zijn.
Welkom bij oefening number 11.

Vandaag zullen we een aantal geluiden balanceren die wij mensen kunnen maken.We worden hierbij geholpen door het Chinese 5 elementen systeem om de geluiden te helen.
Schrijf een getal op tussen 0-10 dat weergeeft hoe jij je voelt en maak een Selfie. Kijk naar de video en maak de geluiden samen met mij. Samen doen is gemakkelijker.
En herinner je om je gevoel en Selfie te herhalen op het einde.
Doe deze oefening zo vaak als nodig.

Heel veel liefs, Merel

Chapter 12 Hechting

Welkom terug bij onze laatste video in deze serie.
Hechting ligt aan de basis van alle relaties, die met het Goddelijke, met jezelf en met anderen.
Wanneer niet goed gehecht worden we behoeftig en verstikkend of gesloten en autistisch.
Er is veel winst te behalen hier op aarde, wanneer onze relaties gebalanceerd zijn, want het grootste verdriet komt hier vandaan.

Wanneer je van jezelf houdt en je je bent rustig onder wie je bent, dan kun je alleen zijn en kiezen om in gezelschap te zijn. Jij bent fantastisch gezelschap en met jouw liefdevolle vibratie, doe jij de vibratie op de aarde stijgen. Jij creëert hemel op aarde.

Dank je we voor het mee doen en dat je mij helpt om die ene dag te creëren waarop alle mensen gelukkig zijn en er geen ruimte meer is voor lage vibraties.
Kom hier zo vaak terug als je wilt. Hoe meer je groeit, hoe meer je het leven van je dromen creëert.

Dank voor je tijd en je vertrouwen. Laat me weten je je voelt en wat deze training voor je heeft gedaan. Zou je anderen aanraden dit boek te lezen en de oefeningen te doen? Zou je het boek cadeau doen? Ik hoop het. Als je een recensie zou willen schrijven is dat super fijn.
Ik hoop je zeker weer te ontmoeten op een van mijn kanalen, websites, met mijn boeken en trainingen of in het echt.

Heel veel liefs, Merel