Lieve jij, welkom.

Graag vertel ik je over mijn laatste nieuwe boek: LIEFDE, Help de wereld helen en de bijbehorende training.
Ik werd geïnspireerd door Chistina von Dreien, die in haar Love Stream het volgende zei:
“Als alle mensen één dag gelukkig zouden zijn, dan zou al het onlicht verdwijnen, want het had niets om zich op te voeden.”

Ik was geschokt. Zou dat waar zijn? En als het waar is, wat kan ik er dan aan doen?

Ik kan een training maken en een boek schrijven! Met de mooiste en meest doeltreffende oefeningen die ik ken uit de Kinesiologie, Quantum helen, de Kristallijne Matrix, de Kristall Stadt en met meditaties en visualisaties.

Als ik mensen kan leren om hun angsten, stress en verslavingen los te laten en hun harten te openen en hun vibratie te laten toenemen, dan kunnen zij zichzelf gezond houden en blij. Dan kunnen we die ene speciale dag bereiken.

Terwijl ik aan het schrijven was, dacht ik, er moeten plaatjes bij, anders weten mensen niet precies waar ze moeten tappen. Ik heb Diederik bereid gevonden die te maken, dus het is een prachtig geïllustreerd boek geworden. Misschien herken je mijn vormen wel.

En, words don’t teach, dus er moest beeld en beweging bij.
Er is dus een volledige online training gekomen speciaal voor jou, waarin ik alles uitleg en voordoe en je soms zelfs mee neem in een kinesiologie, groepsbalans op afstand.

Deze online training krijg jij wanneer je hieronder op de knop drukt. Ik wil dat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om gelukkig te zijn. Wil jij gelukkig zijn?

Koop de training en krijg het EBook van mij cadeau. Koop het Ebook of de POD (Print on demand, een speciaal voor jou gedrukte versie)en krijg de training cadeau. De inhoud is het zelfde, alleen de prijs is anders. Het is aan jou.

Ik wens je heel veel oefenplezier.

Je snapt, doe je oefeningen en houd me op de hoogte van je voortgang en inzichten in de besloten Facebook groep waar jij gratis toegang toe krijgt. Alvast dank dat jij mij mee wilt helpen om het licht te laten overwinnen. Samen kunnen wij dit.

Heel veel liefs, Merel