QI Spiertesten

Spiertesten zijn de sleutel in de communicatie met je onderbewuste, je ziel en je Quantum I. Leer nu in een training om zuiver te testen, dus zonder ruis.

Deze tool gaat je helpen om beter voor jezelf te zorgen en je blinde vlekken te ontdekken. Zo kom je erachter wat je echt wilt en kun beter kiezen.

Aanschaf van deze training geeft je toegang tot de besloten Facebook groep QI Leer Spiertesten! Hierin vind je cheat sheets met alle oefeningen op een A4 en kun je chatten met mij en je medestudenten. Meld je aan en ik voeg je toe. Wanneer je geen Facebook hebt, mail me dan.

€75,-inclusief BTW  voor de online training QI Leer Spiertesten!

P.S. De beste volgorde van leren is eerst QI Leer Spiertesten en dan QI Spiertesten en stress.

 

 

QI Spiertesten en stress

Zolang wij in de overlevingsstand zitten en ons aangevallen voelen door anderen, kunnen wij niet onze beste zelf zijn. Ontdek hoeveel stress je hebt, hoe dicht je bij Burn-out en depressie zit, hoeveel je onbewust bent en hoeveel daarvan negatief is en leer dit alles om te buigen in een aantal zeer eenvoudige stappen. Los je emoties op en stap naar je QI! (jouw Quantum I, ofwel de beste versie van jezelf)

Deze training is opgenomen en kan gevolgd worden in de besloten Facebook groep. Hierin vind je medestudenten om met elkaar te sparren en cheat sheets met alle technieken op een A4. Als je geen Facebook hebt mail me dan.

€75,-inclusief BTW  voor de online training Qi Spiertesten en Stress

P.S. De beste volgorde van leren is eerst QI Leer Spiertesten en dan QI Spiertesten en stress.

 

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken