Break free from the chains

Lieve jij,

Hoe bevalt je leven? Voel je je vrij, gelukkig, gezond?
Veel mensen lopen er tegenwoordig tegenaan dat ze voelen dat het anders kan, misschien wel anders moet, maar hoe dan? Hoe verander je een leven dat gebijteld is in steen.
Graag neem ik je mee in het Quantum I Protocol. Dit is een methode die je traint uit vastgeroeste, niet helpende patronen en saboteurs en die je de moed, energie en durf geven om te veranderen.
Zou je dat willen?

Lees verder...

Begin dit jaar startte ik met een zeer enthousiaste groep de 100 dagen challenge: Break free from the chains. De uitdaging werd een mooie reis met mooie inzichten en veranderingen voor de deelnemers en voor mij. Er rolden gemiddeld 1-2 video’s per week uit mijn creativiteit en ze zijn stuk voor stuk scholing en een balans. Elke balans brengt ons dichter naar ons ware wezen. Een ziel van licht en liefde met een aardse ervaring in een menselijk lichaam. Hoe mooi.

Heb jij de gratis video’s gemist, maar wil je nog graag deelnemen. Ik heb alle video’s in een besloten Playlist geplaatst. Hiertoe krijg je toegang als je hier nu volmondig zegt: “Ja, ik laat de ketenen los die mij klein houden en van mijn pad. Ik wil nu worden wie ik ben, mijn hart volgen, mijn intuïtie, blijer en gezonder zijn, mooiere relaties hebben en me vrij voelen en dankbaar overvloedig!”

Voor de challenge heb je één van mijn twee boeken nodig: Van IQ naar QI of LIEFDE, Help de wereld helen.
Je vindt ze onder Nederlandse boeken.

Een aantal reacties:
“Ik loop de hele dag te PACE-n en jongleer nu zelfs met ballen en dat terwijl ik 70 ben.”
“Ik heb mijn krullen terug.”
“Ik ben ineens twee kilo afgevallen deze week.”
“Ik vlieg!”
“Ik vind het fijn dat ik zelf iets kan doen voor mij.”
“Ik doe jouw oefening en mijn honden komen ineens naar me toe lopen.”
“Mijn man doet vriendelijker tegen me. Er is minder ruzie.”

Dit zijn maar een paar reacties.
Wil jij dat ook? Bestel dan nu gelijk de 100 dagen challenge: Break free from the chains en start vandaag nog met kijken. Ik geloof dat als meer mensen hun beste zelf zijn en gaan doen waarvoor ze gekomen zijn, dat het hier een heel fijne plek mag worden. Dat wij licht worden, want dat is wat we zijn en dat wij gaan stralen. Dit licht is aanstekelijk en deelt zich. We steken overal kaarsjes aan die ook gaan stralen. Hoe mooi als we met elkaar in liefde en licht mogen leven, als wij ons Zelf mogen zijn.

Word jij ook een Selfenizer? Iemand die mensen aanmoedigt hun beste Zelf te zijn?
Voel je van harte welkom.
Liefs, Merel

€75,– incl 21% btw.

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken