De-Programmering deel 2 – Heel anderen!

Welkom bij De-Programming deel 2.

Als het goed is heb jij al deel 1 Heel jezelf! gedaan en is er al veel veranderd in hoe je je voelt en hoe je reageert op situaties, opmerkingen en gedachten. De buitenwereld spiegelt je nog steeds, maar voornamelijk op een opbouwende manier, zonder dat al je triggers afgaan.

In deel 2 gaan we de De-Programming methode uitbreiden met kinesiologie. We gaan de spiertest toevoegen. Kun jij al testen en beheers je de basis van Stress Release, dan kun je gelijk aan de slag met deel 2. Kun je dit nog niet, dan raad ik je aan om nu mijn twee compacte trainingen te gaan doen.

Lees verder...

QI Leer spiertesten en  QI Spiertesten en stress.
Oefen dit eerst een tijdje, zodat je het spiertesten en het afvoeren van stress en emoties in de vingers hebt.

Ga dan naar De-Programming deel 2 Heel anderen! Ook hier werk je eerst weer aan jezelf omdat je nu een laagje dieper gaat en preciezer kunt opruimen. Daarna ga je aan de slag met andere mensen. Je kunt beginnen met vrienden of vriendinnen, je gezin, op het werk, in je bedrijf, op school of in je praktijk. Je zult zien dat waar voorheen processen vastliepen, je ze nu heel snel vlot trekt. De-Programming deel 2 geeft je de kans om al je vaardigheden te gebruiken om trauma’s te balanceren. Zo ruim je nog efficiënter op en ben je vrijer om te worden wie je echt bent en te genieten van een mooi leven.

Ik hoop dat je ook kiest voor De-Programming deel 2. Je kunt dat doen door onder deze tekst op de bestelknop te drukken.

Bij deel 2 hoort wederom een theorieboek met alle achtergrond informatie en protocollen aan je uitgelegd. Je kunt kiezen voor een E-book en een POD  die dan direct voor jou wordt gedrukt.

Er is wederom een besloten Facebook groep waar je je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen. Voel je van harte welkom bij De-Programming deel 2 Heel anderen!

€75,– incl 21% btw.

€15,– incl 9% btw.

€25,– incl 9% btw.

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken