Boek De-Programming deel 2 -Heel anderen!

Dit zijn de theorieboeken bij de De-Programming methode deel 2 Heel anderen! Je leert hoe je op eenvoudige wijze test naar een moment van trauma en daar de emotionele lading balanceert met behulp van Stress Release.

Natuurlijk heb jij al goed op jezelf geoefend met deel 1 Heel jezelf! en voel jij je al een ander mens.

Ook bij deel 2 is er een online training  waarin ik je stap voor stap door de theorie meeneem en praktische balansen met je doe.

Jij kunt ook nu weer kiezen voor een E-book en direct beginnen of voor een geprint boek (Print on demand) die speciaal voor jou gedrukt wordt.

Wanneer je aan De-Programming deel 2 Heel anderen! begint is het belangrijk dat je kunt spiertesten en stress kunt balanceren. Heb jij Touch for Health en Stress Release gedaan, dan kun je nu direct aan de slag. Is dit niet zo? Ga dan nu naar mijn compacte online trainingen QI Leer spiertesten en QI Spiertesten en stress en begin vandaag nog met kijken en oefenen. Wanneer je het gevoel hebt het testen in de vingers te hebben, dan kun je beginnen aan De-Programming deel 2 Heel anderen!

Ook dit deel van de methode heeft een besloten Facebook groep waar je mensen kunt ontmoeten om mee te balanceren en waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Kortom, voel je van harte welkom bij deel 2.

Liefs, Merel Slotboom

€75,– incl 21% btw.

€15,– incl 9% btw.

€25,– incl 9% btw.