Je staat op het randje van het nieuwe jaar. 2020! In het Engels zeg je 20/20 eye vision. Dan heb je super goede ogen die alles zien, dichtbij en veraf.

Heb jij helder hoe jij 2020 tot jouw beste jaar ooit gaat maken? Is je vision board klaar? Heb je met je lief besproken wat jullie gezamenlijke doelen zijn. Waar jullie beide behoefte aan hebben binnen de relatie?

Volgens de Chinese horoscoop wordt 2020 het jaar van de rat. Hij is slim, vindingrijk, geliefd en gevat. Ook is hij slinks en zelfzuchtig. Hoe wil jij zijn? welke eigenschappen ga je dit jaar trainen. Welke ingrediƫnten moeten er absoluut in dit jaar zitten om het het beste jaar ooit te maken?

Wanneer je gaat naar het protocol over intentie zetten, dan omschrijf jij hier hoe jij wilt dat 2020 voor jou zal zijn. Vervolgens doe je de Roycov methode en haalt van jouw beste zelf alle skills en talenten op die jij nodig zal hebben om 2020 tot een topjaar te maken. Met de 5 elementen tap procedure haal je vervolgens weg, wat jou nog blokkeert op je pad naar je beste jaar.

Als je dit hebt gedaan, maar dan een audio voor jezelf waarin je nog eens opsomt hoe je wilt dat dit jaar zal zijn en wie jij moet zijn om het beste jaar te creƫren.

Onthoud dat er veel meer is dan de aarde, dit zonnestelsel, de kosmos, de multiversa. The sky is not the limit!