QI Quantum I Portaal

Het Quantum I Portaal is een 100-daagse training die jou klaar maakt om je droomleven te creeeren. Met behulp van een aantal oefeningen, maak jij je klaar voor verandering en leren. Je zet je intentie, verwijdert blokkades, je download je talenten en hulptroepen en je dankt.

Vervolgens ga je saboteurs te lijf en ruim je geblokkeerde emoties op en je zet je energetische systeem aan om een Quantum Jump te maken.

Gewoon groeien doen we lineair. Heel hard groeien doen we exponentieel. Met Quantum Jumpen ga je van de ene naar de andere tijdlijn waar de nieuwe situatie al bestaat.

Lees verder...

 Wanneer jij naar je leven kijkt of naar je gezondheid en simpelweg niet blij bent, dan is het aan jou om iets te veranderen. Jij bent de enige die dat kan. Je kunt niet de schuld voor een stom leven bij een ander leggen.

Dat je aangetrokken hebt hoe je leven er nu uit ziet, komt omdat je geprogrammeerd bent. Jij gelooft bepaalde zaken. Via wat je gelooft en voelt trek je aan. Als je leven je dus niet bevalt, moet je aan de slag met je programmering en je geloofsovertuigingen.

In het Quantum I Portaal leer ik je een beproefde methode, die snel werkt. Je hoeft hem alleen maar te doen.

Omdat iedereen anders leert heb ik het Quantum I ingericht met 4 verschillende leerstijlen. Er zijn allemaal audio’s voor de auditieve mens. Er zijn video’s voor de visuele/kinesthetische mens en er zijn cheat sheets voor de visuele mens die houdt van een geheugensteuntje en er zijn meditaties voor de spirituele mens. Dit alles samen kun je natuurlijk ook combineren.

Bij deze training krijg jij gratis het E-book Van IQ naar QI, ter waarde van 19,95.

Dit is mijn eerste boek en het omschrijft mijn reis van geblokkeerd dyslectisch meisje naar The kinesiologist on the move.

Klik hier beneden op de knop en ontvang de training en mijn gratis E-book.

Je mag het ook andersom doen. Wanneer je Van IQ naar QI koopt, in welke versie je ook verkiest: audio-book, E-book, Paperback of gepersonaliseerde versie met een lief bericht van mij, krijg je het Quantum I Portaal cadeau. Jij kiest wat het beste voelt.

Veel plezier met de oefeningen en meditaties. Laat op Social Media of in een berichtje weten wat het Quantum I Portaal voor je doet en deel met anderen. Samen creëren we onze ideale wereld.

Heel veel liefs, Merel

€75,– incl 21% btw.

Een feest van herkenning. Ik was er zo doorheen!

Sacha Bergwerf, Reflex integratie behandelaar MNRI bij H2blOssom

Download het gratis voorproefje van:

Van IQ naar QI

Van het oude denken naar het nieuwe denken