Als je vraagt, word je over geslagen. Wat een onzin is dat? Als je niet vraagt word je zeker over geslagen. Wanneer jij altijd braaf en volgzaam luister naar anderen, dan weet je waarschijnlijk niet heel goed wat jouw behoeften zijn. Je bent altijd naar buiten toe georiënteerd.

Nu zijn wij als mensen gewoontedieren. Ons brein houdt ervan om dingen te doen die weinig energie kosten. Nieuwe dingen, veranderingen kosten per definitie meer energie dan dat wat je hebt geautomatiseerd. In de Brain Gym noemen we dat low gear. je zit in start versnelling. Alles gaat nog moeizaam. Je doet het stap voor stap. Overal moet over worden nagedacht of hulp bij worden gevraagd.

Wanneer jij uit je geautomatiseerde leven stapt en je afvraagt: “wat wil ik nou echt?” dan ben je bewust aan het denken. Bruce Lipton zegt dat wij mensen tussen de 95% en 99% van de tijd onbewust leven. We leven dan in onze programmering. Hij zegt ook dat gemiddeld gezien 70% van deze programmering negatief is. Hij gebruikt Psy-K, een vorm van kinesiologie om zijn eigen negatieve programmeringen om te vormen.

Sinds ik kinesiologie gebruik, ben ik niet langer slachtoffer van wat mij overkomen is. Ik leer ervan en ga door op mijn eigen pad. Ik bedenk me wat ik echt wil. Ik zet een intentie en haal de belemmerende gedachten weg. Zo jump ik naar mijn Quantum I.

Wanneer jij mijn boek leest en de Quantum I oefeningen doet dan kun jij dit ook. Laat me weten wanneer je hulp nodig hebt, dan werken we aan een specifiek onderwerp in een consult. Natuurlijk kun je ook kiezen om een cursus te volgen. Want als jij goed kunt testen, dan ben je in contact met je ziel en die weet pas wat je echt wilt.