Weet jij wie je bent? Weet je het echt? Natuurlijk weet je hoe je heet, je geslacht, je uiterlijk, waar je geboren bent, wie je ouders zijn, je vrienden, waar je op school hebt gezeten, wie je partner is en hoe je kinderen heten of waar je werkt. Maar is dat wie jij bent?

Hoe meer ik leer, hoe meer ik ontdek dat ik maar een fractie weet. Geloof mij ook niet direct. Ga liever op onderzoek uit en ontdek jezelf.

Ik heb een centrum voor zelfontdekking, ZELF! genaamd in Bleiswijk, waar we tezamen werken aan het ontdekken wie wij en wie onze klanten zijn. Tijdens consulten komen er mooie inzichten. “Ik dacht altijd dat ik zo en zo was, maar ik blijk juist helemaal zo te zijn!”

Wanneer een kindje wordt geboren, dan kan het nog alles worden. Alle potentieel is daar. Het is onze opvoeding, school, dorp waardoor we ons gaan begrenzen. Heb jij vaak gehoord dat je iets niet kunt of fout doet of dat je er te jong of te oude voor bent of dat iets niet bij jouw soort mensen hoort.

Wanneer jij gaat werken met het Quantum I programma, ga je al jouw onbenutte talenten aanboren. Jouw beste versie van jezelf, op een andere tijdlijn, kan immers alles. Wanneer jij kunt downloaden is het een kwestie van ophalen wat je kwijt was.